Соработка
Aerial Перформанси
Aerial Movement Academy нуди разновидна програма за соработка и перформанси на различни типови на настани.
Достапни сме за изведби во затворен простор со пристап до тавански плочи кои имаат висина минимум 3м.
Групни часови
Групни часови со макс. број до 10 луѓе
Приватни часови
Приватни или полуприватни часови за сите нивоа
Работилници
Работилници со сите типови на дисциплини
Перформанси
Перформанси за корпоративни настани
Соработка
Соработка со други здруженија и поединци од областа на уметноста, спортот и културата.
Приватни забави
Приватни настани во нашето студио, по повод родендени, тим билдинг, момински прослави итн..
Контактирајте не овде за подетални информации и резервации