Обуки за Aerial Yoga
Учители
Основни информации
Aerial Movement Academy организира уште обуки за Aerial Yoga Учители под водство на Маја Крстеска, првиот Aerial Yoga учител во Р. Македонија.
Обуката е намената за јога учители и за оние кои практикувале Aerial Yoga најмалку шест месеци. По заврушувањето на обуката студентот се здобива со
сертификат за успешно завршена обука како и можност за работа во нашите студиа.
Цени
Extra Early Birdy до 10.07.2019 - 34.000 ден.
Early Bird до 01.10.2019 - 37.000 ден.
Late Bird после 01.10.2019 - 43.000 ден.
Дополнителен попуст од 10% за уплата на целиот износ.
Можност за плаќање на 3, 4 или 5 рати.
Повеќе информации во инбокс или на
info@aerialmovementacademy.com
Тел: 078/340-110
Дополнителни придобивки
50 часа теорија и пракса како и применета анатомија за Aerial дисциплини.
Вклучена е и методологија и различни стилови на предавање, припрачник за Aerial Yoga како и веган оброци за време на викендите додека трае обуката
Вклучен е и Gift bag.

Бројот на места е строго ограничен!

Следната обука започнува на 9ти ноември!
Побрзајте и резервирајте си место!
Ви се допаѓа? Споделете го на социјалните мрежи!