Love is in the air
Дисциплини
Дисциплини
yoga
Aerial Yoga
Алтернативната јога на платно е совршен спој на традиционалните јога асани и воздушните акробации, која нуди делотворни придобивки за телото и умот на секој практикант.
Aerialates
Комбинација на јога асани и пилатес вежби на платно, кои делуваат благопријатно на 'рбетниот столб и овозможуваат максимална флексибилност и еластичност на истиот.
aerialfit
Aerial Fit
Техника на платно која нуди тонирање на мускулатурата, зголемување на мобилноста на зглобовите на телото и подобрување на флексибилноста.
dynamics
Aerial Dynamics
Kондиционен тренинг на платно кој вклучува јога вежби со зголемен и динамичен интензитет. Го подобрува фокусот и расположението.
Aerial Fun
Преку интересни игри и безбедни вежби на платно, кај децата се подобрува концентрацијата, моториката, просторната интелегенција.
sling
Aerial Sling
Дисциплина инспирирана од циркузот. Импресивен спој на танц и воздушни акробации на платно.
Распоред
Распоред
Побрзајте и резервирајте си платно

[MEC id=”1555″]

За Нас
За Нас
Aerial Movement Academy е микрокосмос во кој ги надминуваме сопствените граници, а невозможното станува возможно. Нашиот главен апаратус е платното, преточено во две различни дисциплини, Aerial Yoga и Aerial Sling.
Перформанси
Како што сликарите ги пренесуваат своите емоции на платно, а модните дизајнери го користат да направат уникатни парчиња облека, така ериалистите го користат да креираат форми и движења во воздухот.
Соработка
Понудата на Aerial Movement Academy опфаќа:

  • Групни часови
  • Приватни и полуприватни часови
  • Работилници
  • Перформанси за корпоративни настани
  • Обуки за Aerial Yoga учители
  • Соработка со други здруженија и поединци од областа на уметноста, спортот и културата.